Creating a contemporary interior for a traditional family-run pub.

CIC undertook extensive structural works to transform the layout of this Charles Wells pub into a workable open plan social space.  Originally the toilets were located directly inside the front door, creating a traditional public and lounge bar format.  As part of the refurbishment CIC knocked down the toilets, installing extensive steel work, to create a new open space.

 

The refurbishment included external decoration and signage, a feature stencilled wall, decoration, electrical works and the creation of a disabled toilet.

Timescale: 4 weeks

Value: £125k

The dragoon brampton new bar 3

BAR AREA.

BEFORE.

AFTER.

Dragoon Brampton bar old (3)
The dragoon brampton bar new

CLIENT TESTIMONIAL.

We are extremely happy with the refurbishment, CIC’s relocation of the men’s toilet block has completely changed the look and feel of the pub and, as a result of their work, we now have a modern image which has helped us appeal to a wider audience and our customer base has grown significantly.

Carol Bird Landlady, The Dragoon